kórus

A Protestáns Teológiai Intézet Vegyeskara 2017 folyamán számos istentiszteleten, kórustalálkozón és más, a reformáció 500 éves évfordulója alkalmából szervezett rendezvényen énekelt. A PTI rendszeres alkalmain kívül (évnyitó és évzáró ünnepségek, karácsonyi és húsvéti ünnepség) összesen tizenegy alkalomról számolunk be részletesen a következő összegző írásban.

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Kolozsvári Magyar Egyetemista Kórustalálkozó a karnagyok és a Kolozsvári Magyar Diákszövetség szervezésében.

The Theological Institute's mail choir with its active and alumni student members prepares for a special meeting in Barót under the guidance of choir leader Brian Johnston.

A PTI vegyeskara egy hétvégi táborban készült az adventi időszakra és reformáció emlékévére tervezett énekes szolgálatokra.

2016. október 22-24. Újabb terepszemlét tartottunk a gonosz elleni harcunkban, hogy ezután a tömegsírokba ne embereket, hanem a megaláztatást, elnyomást, háborút és békétlenséget temessük.

În cadrul reuniunii anuale din 2015 a Alianței activitatea profesională a lui Benkő Timea a fost laudată de către fostul său profesor și predecesorul director al corului mixt, Kovács László Attila.

On the 2015 year annual meeting of the Song Alliance the professional activity of Timea Benkő was praised by his former teacher and leader of choir of the Theological Institute, László Attila Kovács.

Ezen az eseményen, amelyre a Romániai Magyar Dalosszövetségi 2015-ös évi közgyűlésén került sor, a díjazott tevékenységét Kovács László Attila, a KPTI egykori tanára és karnagya méltatta.

A klasszikus, egyházi, musical és jazz zenei alkotásokat megszólaltató eseményen fellépnek az Intézet vegyeskara, férfikara, jelenlegi és egykori hallgatói. Meghívott vendég: Inci és barátai. Az esemény szervezője Brian Johnston, a KPTI angol nyelvtanára.

Oldalak

Subscribe to kórus