Brian Johnston

Az esemény rendkívüli meghívottja Vigh Ibolya szoprán, a Kolozsvári Magyar Opera énekese. Az eseményen fellépnek az Intézet hallgatói, a Kolozsvári Református Kollégium vegyeskara és a Protestáns Teológiai Intézet alumni férfikara.

A rendezvényen fellépnek a KPTI Alumni Férfikara, a Református Kollégium Vegyeskara, illetve Lorena Puican, Melinda Duffner, Kurta József, Domahidi Zsuzsanna, Oláh Mátyás, Oláh Boglárka.

A Protestáns Teológiai Intézet jótékonysági koncertet szervez a teológiai hallgatók által végzett látássérült gyermekmisszió támogatására. Időpont: 2018. március 14, 19.00 óra.

The Theological Institute's mail choir with its active and alumni student members prepares for a special meeting in Barót under the guidance of choir leader Brian Johnston.

A klasszikus, egyházi, musical és jazz zenei alkotásokat megszólaltató eseményen fellépnek az Intézet vegyeskara, férfikara, jelenlegi és egykori hallgatói. Meghívott vendég: Inci és barátai. Az esemény szervezője Brian Johnston, a KPTI angol nyelvtanára.

Subscribe to Brian Johnston