mentori találkozó

On 21 September, the first meeting of the new academic year was held with the mentors of the MA internship programme to be launched this year. Unlike in previous years, this event was held online, with the virtal presence of mentors and teachers involved in the programme.

The purpose of the meetings held at the beginning of each academic year is to provide a common forum for participants to evaluate the results of the past year's internship activities, share their experiences and prepare the new academic year.

În data de 21 septembrie a avut loc prima întâlnire din noul an academic cu mentorii din cadrul programului de practică profesională pentru lansarea programului de stagiu de practică. Spre deosebire de anii precedenți, acest eveniment s-a desfășurat on-line, cu prezența mentorilor și a cadrelor didactice implicați în program.

Szeptember 21-én került sor az új tanév gyakornoki programját indító első mentori értekezletre. A korábbi évektől eltérően az esemény on-line került megrendezésre, a mentorok és a programban részt vevő tanárok jelenlétében.

A tanévkezdéskor szervezett mentori találkozó célja, hogy a közös fórum résztvevői kiértékeljék az elmúlt gyakorlati év eredményeit, megosszák tapasztalataikat és előkészítsék az új tanév programját.

Az eseményre online kerül sor. Az online felülethez való kapcsolódást illetően a meghívottak külön értesültek.

În data de 21 februarie 2021 a avut loc o întâlnire virtuală între mentorii studenților unitarieni din cadrul programului de masterat și cadrele didactice unitariene implicați în practica profesională a studenților. ITP a fost reprezentat de către prorectorul Sándor Kovács și de către Botond Koppándi, cadrul didactic responsabil pentru practica profesională a studenților unitarieni. Biserica unitariană a fost reprezentată de către Norbert Rácz, secretarul episcopal.

2021. február 21-én az unitárius magiszteri hallgatókat irányitó mentorok és oktatók tartottak virtuális ülést. A PTI részéről a gyűlésen részt vett dr. Kovács Sándor rektorhelyettes, valamint dr. Koppándi Botond, a gyakorlat szakmai felügyelője. Az Unitárius Egyházat Rácz Norbert, püspöki titkár képviselte.

Ședința anuală cu mentorii anilor terminali a avut loc pe 15 septembrie 2020. Întâlnirea ne-a oferit ocazia de a evalua stagiul de practică al studenților și de a pregăti practica profesională pentru noul an universitar.

2020. szeptember 15-én került sor az éves mentori értekezletre. A találkozó lehetőséget adott magiszteri másodéves hallgatók gyakornoki évének kiértékelésére és az új tanév gyülekezeti gyakorlatának előkészítésére.

2019. szeptember 17-én a magiszteri másodéves hallgatók szakmai gyakorlatában részt vevő lelkipásztor-mentorok és a gyakorlatot irányító szaktanárok közös megbeszélést tartottak. A gyakornoki képzés elindulása óta erre az eseményre harmadik alkalommal került sor.

Pages

Subscribe to mentori találkozó