Nyílt nap a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézetben

Kató Szabolcs Ferencz: Nyílt nap a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézetben. Kolozsvár: Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet
péntek, 2023, Február 17 - 10:00

A Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet elindította saját intézménynépszerűsítő programját. Ennek keretében 2023. február 17-én nyílt napot szervezünk a KPTI épületében. Erre az alkalomra szeretettel várunk minden a teológiai képzés iránt érdeklődő középiskolás diákot és kísérő tanáraikat.

A nyílt nap előzetes programja

  • 10:00 - érkezés, köszöntések, a képzés rövid bemutatása
  • 11:00 - Próbaórák: Ószövetség és egyháztörténelem 25-25 perc
  • 12:30 - kötetlen találkozás és beszélgetés a diákság képviselőivel
  • 14:00 - ebéd, hazautazás

A nyílt nap célja, hogy interaktív módon betekintést nyújtson a lelkészképzés folyamatába és a lelkipásztori pálya felé irányítsa a hit kérdései iránt fokozottan érdeklődő fiatalokat. Hitünk szerint a belső elhívást a külső, intézményi elhívás és megbízás erősíti meg. Ez utóbbiban szeretne ez a program szerepet vállalni.

Tisztelettel kérjük a lelkipásztor kollégákat, középiskolai tanárokat, hogy gyülekezeti ifjúsági csoportjaik vagy iskoláik érdeklődő középiskolás diákjai számára továbbítsák ezt a felhívást. Amennyiben lehetőségük van rá, látogassanak el Intézményünkbe.

A nyílt nap idejére az Intézet ingyenesen ebédet biztosít a résztvevőknek. Ennek érdekében arra kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze az alábbi elérhetőségek egyikén:

Regisztráció

Az online regisztráció lezárult. Az eseményre 45 érdeklődő diák (és további 9 kísérő személy) jelentkezett be. Várjuk Protestáns Teológiai Intézet iránt érdeklődőkkel való találkozást!

  • Online regisztrációs űrlap (preferált mód): Lásd alább (az űrlapon a kísérő személy is regisztrálhatja a diákjait)
  • Kapcsolattartó személy emailcíme: katoszabolcs@proteo.hu
  • Kapcsolattartó személy neve és telefonszáma: Kató Szabolcs Ferencz +40 746 892 802

További linkek