Ziua porților deschise la Institutul Teologic Protestant

Kató Szabolcs Ferencz: Ziua porților deschise la Institutul Teologic Protestant. Kolozsvár: Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet
Friday, 2023, Februarie 17 - 10:00

Institutul Teologic Protestant din Cluj-Napoca a lansat propriul program de promovare instituțională. În cadrul acestui program, în data de 17 februarie 2023 va fi organizată o zi a porților deschise la sediul ITP. Toți elevii de liceu interesați de educația teologică și profesorii care îi însoțesc sunt invitați să participe la acest eveniment.

Program provizoriu

  • 10:00 - Sosire, salutări, scurtă prezentare a cursului de formare
  • 11:00 - Exemple de cursuri: Vechiul Testament, Istoria Bisericii, Teologie practică 25-25 minute
  • 12:30 - Întâlnire informală și discuții cu reprezentanții studenților
  • 14:00 - masa de prânz, întoarcere acasă

Scopul zilei porților deschise este de a oferi o perspectivă interactivă asupra procesului de formare pastorală și de a îndruma tinerii interesați de problemele legate de credință, spiritualiate și misiune, și se orientează către o carieră de preot. Credem că apelul intern este întărit de apelul și mandatul extern, instituțional. Acest program încearcă să joace un rol în acest sens.

Îi invităm pe colegii noștri preoți și pe profesorii de liceu să transmită această invitație elevilor de liceu interesați din grupurile de tineri din bisericile sau școlile lor. Dacă aveți ocazia, vă așteptăm să vizitați instituția noastră.

Institutul va oferi participanților un prânz gratuit în timpul zilei porților deschise. În acest scop, vă rugăm să vă exprimați interesul de a participa la eveniment folosind unul dintre datele de contact de mai jos:

Înregistrare

  • Formularul de înscriere online (modalitatea preferată): a se vedea mai jos (formularul poate fi folosit și de către persoana însoțitoare pentru a-și înscrie elevii).
  • Adresa de e-mail a persoanei de contact: katoszabolcs@proteo.hu
  • Numele și numărul de telefon al persoanei de contact: Kató Szabolcs Ferencz +40 746 892 802

Alte linkuri relevante