Nyílt Nap a teológiai képzés iránt érdeklődők számára

Kató Szabolcs Ferencz: Nyílt Nap a teológiai képzés iránt érdeklődők számára. Kolozsvár: Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet
péntek, 2024, Március 8 - 10:00

A tavalyi tanév során a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet első alkalommal szervezett nyílt napot a lelkipásztori hivatás és a teológiai képzés iránt érdeklődő fiatalok számára. Arra az alkalomra Aradtól-Székelykeresztúrig több mint negyven fiatal jött el, hogy részt vegyen az intézetet bemutató programokon. Idén március 8-án, pénteken kerül megrendezésre az esemény, amelyre az eddigiekhez hasonlóan várjuk a magukban elhívást érző ifjakat.

A nyílt nap programjának felépítése a tavalyihoz hasonló, de tartalmilag más lesz, így azokat is szívesen látjuk, akik már az előző alkalommal is vendégeink voltak. Annak is örülünk, ha más pályát választó, de Isten és az egyház ügye iránt elkötelezett fiatalok látogatnak el hozzánk, akik kíváncsiak a teológiai képzésre, és szeretnének közelebbről is megismerkedni azzal, hogyan készülnek a lelkipásztorok Isten szolgálatára.

A programon résztvevőknek ebédet biztosítunk. Kérünk minden érdeklődőt, hogy az alábbi űrlapon regisztráljon erre az eseményre.

Szívesen vesszük, ha az eseményt más fórumokon, levelezőlistákon, közösségi hálón népszerűsítik.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Alább egy rövid videó bemutatkozó a Teológiai Intézetről. Mi történik itt? Miért jó ez a hely? Diákok, tanárok és mások mesélnek erről. Várjuk, hogy megismerjünk téged is! Mentsd el a Google naptáradba: 2024. március 8!


Van egy hosszabb videónk is, megnézheted ezen a linken.

Program

Megjegyzés: Az előadás címére kattintva megtekinthető az összefoglaló. Az alábbi szűrőkkel lehet csoportra, illetve az előadás helyszínére szűrni. Az időpontra kattintva hozzáadhatja az előadást a Google Naptárához.

Csoport
Terem