A 2015 júliusi előfelvételi és felvételi vizsgával kapcsolatos tudnivalók

Az Intézetben folyó felújítási munkálatok miatt a református előfelvételi és felvételi ügyvitel és vizsgák helyszíne a mellékelt leírás szerint alakul.


Az Intézetben folyó felújítási munkálatok miatt a református előfelvételi és felvételi vizsgákkal kapcsolatos ügyvitel, illetve a vizsgák helyszíne az alábbiak szerint alakul:

  1. A felvételizőknek 2015. július 13-án, hétfőn 13.00 óráig a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet Gazdasági Hivatalában lehet befizetni az előfelvételi tábor költségeit. Hétfő: ebéd - 11 lej, vacsora - 7 lej, szállás - 10 lej; kedd: reggeli - 5 lej.
  2. 2015. július 14-én a sikeres felvételi interjú után be lehet iratkozni a felvételi vizsgára. A beiratkozás a Teológiai Intézet titkárságán történik (Bocskai tér / P-ța Avram Iancu 13). A beiratkozási díjat az Intézet Gazdasági Hivatalában kell kifizetni.
  3. Az előfelvételi és a felvételi vizsga minden más tevékenysége nem a Teológiai Intézetben, hanem a Református Kollégium Farkas utcai épületében zajlik. A Kollégium címe: Kolozsvár, Farkas utca (Mihail Kogălniceanu) 16.

A felvételivel kapcsolatos információk megtalálhatók a korábbi tájékoztatóban ezen a linken.

További információkért forduljon a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet titkárságához.

Tel: 0264-591-368, 0264-592-841